Hoe emoties uit het verleden je nu nog beïnvloeden.

 

Geen succes hebben in je leven?

Alles wat er in  je leven gebeurd is opgeslagen in het onderbewustzijn. Het onderbewustzijn stuurt minstens voor 90 % mee in de te nemen beslissingen. Je realiseert je niet eens dat je door dingen die in het verleden gebeurd zijn nu  beïnvloed word. Je reageert daardoor op een geconditioneerde manier en je reacties zijn een volgen een bepaald patroon dat zich steeds herhaald. Door aan je verleden te werken krijg je helderheid hoe en waardoor dit is ontstaan van wat het is dat je tegenhoud te om te kunnen veranderen

STEL JE VOOR  je moet solliciteren maar je durft niet omdat er faalangst zit. Dit maakt je ongelukkig want je durft het niet. Wat is het ergste wat er kan gebeuren als je gesolliciteerd? Je moet een presentatie geven van en over je werk maar je ziet er erg tegen op. Waar komt dat vandaan? Ontdek het tijdens een regressiesessie

STEL JE VOOR je kunt niet voor jezelf opkomen dan beslissen anderen wat er gaat gebeuren en dat wil je niet. Je krijgt een hekel aan jezelf. Wat houdt je tegen? Hoe kom je er vanaf. In een regressiesessie zoeken we naar het magneetje achter je gedrag dat er de oorzaak van is. Ontdek wat het is wat is het dat je tegenhoudt.

STEL JE VOOR Je hebt een relatie die steeds slechter word. Er vallen klappen. Zo had je het niet gewild. Je stopt met deze relatie en gaat een nieuwe aan. Nu gaat het beter  maar na verloop van tijd draait het opnieuw op geweld uit. Wat is het magneetje in je gedrag dat foute mannen die geweld gebruiken aantrekt!. Doe een regressiesessie.Ontdek wat je moet veranderen om nieuwe incidenten te voorkomen.

STEL JE VOOR Je hebt lichamelijke klachten maar de arts heeft je binnenstebuiten gekeerd maar kan geen oorzaak vinden, Waar en wanneer zijn die klachten ontstaan.Tijdens een regressiesessie kan je ontdekken wanneer je klachten zijn ontstaan.  Problemen, angsten, patronen uit vorige incarnaties maar ook uit op andere tijden in je leven, kunnen fysieke klachten door onopgeloste problemen ontstaan. Een regressiesessie en je begrijpt waardoor dat is gekomen je weet nu waardoor het is gekomen en wat je daaraan kunt doen om je situatie te verbeteren.   

STEL JE VOOR Je hebt een onverklaarbare hekel aan iemand en je snapt zelf niet waarom. Je ontmoet iemand die je het gevoel geeft dat je hem of haar al veel langer kent of;  Je hebt een sterke band met een familielid of vriend die zo hecht is dat je niet begrijpt waar die intensiteit vandaan komt. Tijdens een regressiesessie ontdek je waarom en hoe het in elkaar zit.

STEL JE VOOR  dat je erachter zou kunnen komen waarom je bij deze ouders bent geboren.Je had het anders gewild, Waarom is het niet anders gegaan. Heb je soms verkeerd gekozen of is er iets anders of karma in het spel. Misschien had je al in een vorig leven  een relatie met een van hen en bent hem of haar iets verschuldigd?  Of ben je gekomen om te helpen?  Doe een regressiesessie en ontdek het.

STEL JE VOOR DAT….. ZO KAN IK EINDELOOS DOORGAAN WANT JE KUNT OP ZOVEEL THEMA’S  IN REGRESSIE GAAN.  REGRESSIE THERAPIE KAN OP BIJNA ALLES WORDEN INGEZET