Homing is thuiskomen

EEN KRACHTIG LEVEN? HOE IS DAT EN HOE VOELT DAT ?

Soms heb je in je leven het gevoel dat er van alles mis gaat. Je bent ontevreden met het leven dat je hebt. Het is niet meer leuk en voldoet niet aan je verwachtingen. Het gaat niet zoals je eigenlijk zou willen. Dat wil je veranderen er eindelijk iets aan gaan doen.Dan is het misschien tijd om eens een regressie sessie te doen naar een incarnatie waarin jij die kracht bezat zodat je die kan ervaren en integreren. Wat je toen kon kan je nu nog steeds. Wordt je bewust van hoe dat voelde en hoe dat voor jou uitwerkte.

Om gelukkig te kunnen zijn moet je in evenwicht  zijn. Om je eigen kracht te kunnen gebruiken moet je er wel over kunnen beschikken als het nodig is. Waar heb je die energie in je lichaam opgeslagen?Je hebt het gevoel dat je er niet goed bij kan komen als het nodig is. In deze regressiesessie zoeken we naar zelfvertrouwen een goed zelfgevoel.

Een homing.   We exploreren een of meerdere  levens waarin je goed voor jezelf op kon komen zodat, je ziet en voelt hoe je toen functioneerde. Niets gaat verloren. De kennis daarover zit opgeslagen in het onderbewustzijn. Die energie zit niet alleen in het onderbewustzijn maar ook ergens in ergens in je lichaam opgeslagen. Daarover kan je nog steeds beschikken. Je ontdekt hoe en wat je kan veranderen aan jezelf om meer grip en controle op je leven te krijgen.

Ontdek hoe jij helemaal jezelf kan worden.  Je beseft dat het ook anders kan gaan.