Migraine oorzaak meegenomen uit een vorig leven!

AKELIGE TWEEDAAGSE MIGRAINE AANVALLEN

Een cliënt wil van haar migraine af en heeft besloten een regressie- sessie daarop te doen. Ze wil er eindelijk eens een keer vanaf want ze is er iedere keer doodziek van. We gaan aan de slag en zij komt terecht in een vorig even in India. ze is in dit  indiase leven een man in goede doen. Tijdstip; begin vorige eeuw. Het gaat hem voorspoedig en op de vragen wat hij voor werk doet antwoordt zij; Ik werk niet echt maar ik heb een aantal huizen die ik verhuur en daarvan kan ik riant leven. O.k vertel eens iets over dat leven. Nu begrijp ik waar die link naar India vandaan komt en ik ben er verschillende keren geweest. ze verteld dat ze in een voor die begrippen in een redelijk groot huis woont en dat ze het prima naar de zin heeft. Zij heeft een vrouw en kinderen en alles wat ze nodig hebben. De mensen uit het dorp waar zij woont zijn straatarm en kijken boos en vol van haat naar de huisjesmelker die ze toen was. 

Cliënt trekt zich daar weinig tot niets van aan van aan beloofd dingen die hij niet waar maakt en loopt met zijn rijkdom te pronken. Een keer in de maand gaat hij de huur ophalen bij de mensen die hij huisjes verhuurd. Er wordt gemord dat er dingen niet in orde zijn. Daken lekken Muren zijn niet goed enz. Als hij weer eens de huur komt ophalen en ” oostindisch”  doof is voor de klachten en  gebreken aan de huizen en de armoede van de mensen is er een huurder die hem van achteren aanvalt en zijn schedel inslaat met een zwaar en hard voorwerp.

Begrijp je waarom hij dat doet is mijn vraag. Ja dat is wel duidelijk. Als je niets met de klachten doet en wel een hoge huur wil hebben worden mensen natuurlijk boos en dat niet alleen maar dat zaait ook haat. We hebben symbolisch het zware voorwerp wat een steen bleek te zijn van het hoofd verwijderd. De wond laten helen en de lading haat die er in zat opgesloten los gelaten. Het is een soort spel maar het werkt. Inzicht krijgen waarom en waardoor er iets gebeurd geeft helderheid. De les is begrepen. Daarna is het nodig de energetische lading(en) die vastgehouden en meegenomen naar dit leven te verwijderen. Dit zijn blokkades waar je last van hebt. Als je die energie niet los laat continueer je het probleem en iedere keer dat het wordt getriggert heb je er last van. In dit geval de migraine. 

CONCLUSIE. het is nodig om een sessie zorgvuldig en goed af te werken wil je het optimale resultaat bereiken. Praten alleen in niet genoeg. Waar zit die energie nu nog in je lichaam? Opsporen om die vervolgens los te laten. De les was echter goed binnen gekomen en door en afgewerkt. Ze heeft daarna nooit meer migraine gehad.