Regressie workshops

nieuwsgierigheid ook een ingang voor een sessie

Mensen zijn nieuwsgierig. We leren er van vorige levens te exploreren . wil je iets weten dan gaan we daarnaar zoeken in onze ” levensboeken ” om daarachter te komen. Vorige levens verkennen gaat net zo goed als teruggaan in je huidige leven en brengt zinvolle informatie vanuit het onderbewustzijn omhoog in het dagelijkse bewustzijn. De moeite waard om het te proberen. Het levert je veel kennis op hoe je persoonlijkheid is opgebouwd.

Met vrienden of kennissen Spiritueel ingestelde groepen een workshop houden in mijn praktijk. Er kan aan verschillende thema’s gewerkt worden.

Het is een aparte ervaring die je niet snel zal vergeten. Omdat je met meerdere mensen bent luister je ook naar elkaars sessies en wordt je daar ook wijzer van. Ze geven een diep inzicht in jezelf en je functioneren en het mens zijn. In de groep met anderen geeft het een verbondenheid omdat je samen iets ervaren hebt in de tijd en ruimte. Het diepe besef dat het leven doorgaat in of zonder een lichaam en dat wij hier op de aarde een stukje groei doormaken.  

  • Bang zijn voor mannen ,massa mensen, snel blozen of in paniek
  • Homing een gelukkig leven waarin jij helemaal jezelf was
  • waarom heb ik deze ouders gekozen
  • oude angsten oplossen
  • ontwijkend gedrag
  • heb ik een bepaalde persoon al in een vorig leven ontmoet
  • Wat is mijn eigen gekozen taak in dit leven

Dit zijn zomaar wat onderwerpen maar eigenlijk kan je op elke vraag die er in je opkomt in regressie gaan.

Vanaf twee personen start de workshop. De prijs 95,00 euro p.p.
Je bent welkom vanaf 10,00 uur en tot ongeveer 17.00 uur.
Het kan eventueel iets uitlopen want ik stop op een moment dat het goed is om te eindigen en iedereen ontspannen naar huis kan gaan.
In principe kan een workshop elke werkdag maar ook op zaterdag.