Groot overzicht over jezelf. Interessant onderdeel van regressietherapie.

EEN KETTING MAKEN VAN VORIGE LEVENS

Voor deze lange sessie is het wel nodig dat je eerst een of meerdere sessie hebt ondergaan zodat je weet hoe het werkt en of je al die informatie die los komt kunt verwerken.

Hoe gaat dat ? We vormen een kring van deelpersoonlijkheden en werken daarmee. Het is mogelijk om op deze manier een goede indruk te krijgen van patronen, postulaten en andere gewoontes die we gedurende onze incarnaties hebben ontwikkeld. Als je aan jezelf wil blijven werken is deze sessie een uitstekende manier veel meer over jezelf te weten te komen. Dit is bedoeld om op spiritueel gebied te kunnen groeien en meer inzicht te krijgen in jezelf en je functioneren .Wat voor soort levens heb je gehad en waardoor is jouw persoonlijkheid gevormd. Wat zou je nog willen veranderen of willen bereiken?  Boeiend en interessant geeft helderheid  en inzicht in Karma( je les overdoen ) end Dharma ( is een fonds.) Je hebt nog wat tegoed doordat je vooral ook dingen goed hebt gedaan. je krijgt onverwacht hulp als je het nodig hebt om iets voor jezelf te bereiken. Karma is geen straf het is een les die je nog eens moet overdoen.

2. Duur sessie: circa 4 A 5 uur.

3. Voor wie is de regressietherapie: Voor nieuwsgierige mensen die willen weten waar hun roots liggen en op spiritueel gebied meer inzicht willen hebben om door te kunnen groeien en zoveel mogelijk in dit leven te bereiken.

4. Rol van cliënt: Vooral nieuwsgierig te blijven naar belangrijke ervaringen uit vorige levens

5. Rol van regressietherapeut:  Om te helpen een “groot overzicht” te verkrijgen exploreren we een aantal incarnaties om de tijdlijnen door te trekken naar het huidige leven. Om te zien wat voor invloed dit op jou heeft gehad en hoe je daardoor gekneed en gevormd bent geworden. Wij maken een ketting van korte exploraties uit vorige incarnaties om jezelf een goed beeld en overzicht te geven.

6. Werkwijze:

  • Intake,
  • Explorerende visualisatie,
  • Een aantal korte impressies van vorige levens verkennen
  • Evaluatie,
  • Door uit en door en nawerking
  • Vervolg sessie inplannen indien nodig.

7. Aantal behandelingen: 1 lange sessie van een aantal uren, zo lang als nodig is maar reken op ongeveer een uur of 4 tot 5.

8. Je bereikt het volgende: Inzicht helderheid, je ontdekt zoveel meer over je eigen functioneren. Verrijkend, verruimend, inspirerend!

9. Je verkrijgt:
Mentaal: inzicht helderheid.
Emotioneel:  oplossen van oude patronen  emoties en programmeringen
Somatisch:  oplossen van lichamelijke blokkades
Spiritueel:   overzicht.

10. Prijs per sessie  € euro 150.=

Afspraak maken? | bel of mail mij voor een afspraak

Regressiethema’s die hier meer verband houden: nieuwsgierig naar vorige incarnaties | relatieproblemen | verwerking van oude angsten en emoties | opsporen van talenten

Zie ook voorbeeldsessies.