revieuws op mijn website diverse keren gehackt.

VERTROUW OP JEZELF EN JE INTUITIE DAT IS BETERE DAN DE MENING VAN ANDEREN DIE JE NIET KENT

Het is normaal dat je kunt reageren op what ever op het internet .Op mijn website kan je geen revieuw plaatsen. Ik wordt steeds gehackt door buitenlanders die daar plezier aan beleven en zelfs allerlei dingen in het Russisch plaatsen. deze lappen tekst verwijderen is vervelend en onnodige werk.

Als je erover denkt om een regressietherapie te gaan doen, bel mij op voor een vrijblijvend advies. Ga op je intuitie af of je besluiten wil bij mij in therapie wilt gaan. Je intuitie is een betere aanwijzing dan welk revieuw dan ook.

Als er een klik zit en dat merk je wel in het gesprek zal de therapie wel goed uitwerken. In onderling vertrouwen met elkaar werken heeft het beste resultaat. Telefoon 035- 52 67 652

Laat iets van je horen.