Slapeloosheid

Regressietherapievorm: Slapeloosheid

 1. Doel van regressietherapie:
 2. Begrip krijgen waarom je niet kunt slapen Weer goed kunnen slapen.
 3. Duur sessie: circa 2,5 tot 3 uur.
 4. Voor wie is de tregressietherapie geschikt: Voor mensen die angstig zijn niet of slecht kunnen slapen, concentraties problemen hebben, door slaapgebrek chronisch vermoeid zijn
 5. Rol van client: Tijdens de regressietherapie-sessie slapeloosheid krijgt de cliënt gevoelens, ideeën, emoties, associaties etc. die met de therapeut worden gedeeld. Deze gegevens die als vanzelf omhoog komen heeft  de regressietherapeut nodig om mee te kunnen werken, om bij de wortels van het slaapprobleem te komen. Zonder deze informatie kan het gewenste doel niet bereikt worden Meestal is er ooit  in en leven iets ernstigs gebeurd terwijl je sliep waardoor je nu niet meer kunt ontspannen en daardoor niet rustig kunt slapen. We zoeken op hoe het zo is gekomen
 6. Rol van regressietherapeut: De cliënt tijdens de regressietherapie-sessie slapeloosheid samen met de cliënt te zoeken naar schuldgevoelens, oude angsten en emoties om deze te analyseren en te neutraliseren. Om vervolgens te zoeken naar plaatsen waar de energie er van blokkades in het lichaam heeft gemaakt. Deze blokkades lossen op zodat jij jezelf weer kan ontspannen.
 7. Werkwijze:
  • Intake,
  • De sessie,
  • Evaluatie,
  • Door uit en nawerking
  • Vervolg sessie inplannen indien nodig.
 8. Aantal behandeling: 1 tot 2 sessies. Aan een probleem kunnen zijdelings meerdere problemen gekoppeld zijn. Dan zijn er meerdere sessies nodig.
 9. Je bereikt het volgende: Jezelf weer fit voelen, je weer beter kunnen concentreren, niet meer zo snel geïrriteerd zijn niet met je gedachten een vicieuze cirkel rond draaien. Je bent helder en alert!
 10. Je verkrijgt:
  Mentaal:         inzicht
  Emotioneel:    oplossen van gevoelens
  Somatisch:     oplossen van lichamelijke blokkades
  Spiritueel:       geestelijk overzicht
 11. Prijs per sessie of dagdeel: € 95,-

Afspraak maken? | bel of mail mij voor een afspraak

Lees meer over regressietherapie thema’s die hier verband mee houden: ontshokken na een ongeval | ontshokken confrontatie met geweld | relatie problemen.| trauma verwerking.

Zie ook voorbeeldsessies.