workshops in mijn praktijk of op een andere geschikte locatie

Elke zaterdag van een nieuwe maand kan er een workshop worden gehouden.

Met  4 of 5 aanmeldingen gaat de workshop door. Er kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen. Een regressie naar een gelukkig leven, een homing om deze energie te integreren of een regressie naar een incarnatie waarin je bepaalde talenten hebt ontwikkeld. Goed als je vastzit om nieuwe inspiratie op te doen. Een regressie waarom heb je deze ouders gekozen. Er zijn veel meer themas om mee te werken!

Het fijne van een workshop is dat je met elkaar naar elkaars sessies luistert om dan te ontdekken dat de problemen waar jij mee zit eigenlijk vrij algemeen zijn en dat anderen daar ook vaak mee worstelen. Hoe gaan de anderen daar mee om, leerzaam om te doen.

Er zijn nog veel meer thema’s te bedenken. Misschien met vrienden of kennissen,leden van een meditatiegroep. Ben je geïnteresseerd maak een afspraak. De kosten 95,00 euro op een zaterdag van 9.30 tot 17-30.

Programma rondje kennismaken met elkaar. Daarna een explorerende visualisatie waaruit de gegevens voor een sessie komen. PAUZE  Na de pauze beginnen de sessies met elke deelnemer. Het is heel bijzonder om een sessies van de andere personen mee te maken. Het schept een sfeer van vertrouwen waardoor elke deelnemer kan mee leren, Ik hoor aan het einde van zo een dag altijd dat mensen het een bijzondere ervaring vinden en blij zijn om deze workshop te hebben meegemaakt en ervaren.  We sluiten af met een evaluatie om te kijken wat deze sessie en de sessies van andere deelnemers voor jou betekenen en wat je ontdekt hebt over jezelf en voor jezelf.  Hoe je bepaalde dingen in je voordeel zou kunnen veranderen en op welke manier je dat met succes zou kunnen doen.ik wens je een leerzame workshop waar je blij van word toe.